välillä tännekkin. Reissussa oltiin siis viime viikolla ja oikeastaan tästä kuvasta näkyy paikat jossa käytiin.

1824585.jpg

Juu lankaa tuli vähä ostettua ja muutakin... huh huh. Noh mutta reissu alkoi Tammisaaresta josta ajettiin Porvooseen. Oli kylmä eikä Tammisaaressa oikein tarkentunut käppäillä. Porvoosta löytyi monen laista katsottavaa. Ja herkkuja monen moisia.

1824581.jpg
näitä ja

1824582.jpg
näitä ja

1824583.jpg

niin löytyi sieltä pieni suklaatehdaskin. Aivan ihania juttuja mutta mukavin oli erityisesti tämä:

1824578.jpg

Tekstiiliteollisuuden Lankatalo. Ihana paikka ja aikaahan siellä vierähti tovi. Meinasi vallan hullaantua tuolla... tai taisin vähän hullaantuakin. Yläkuvan TeeTeen Kamenaa 4 vyyhtiä on tarkoitus tikutella takiksi, toivottavasti riittävät. Lisäksi ostin 2  kerää Alpakkaa mustana ja vyyhdin Fritidsiä ja siitä jotain luultavasti huovuttelen, ihana sävy tuo marjapuuronpunainen. Lisäksi kaksi kerää Wonderwoolia... ei mitään hajua mitä teen mutta ihana väri niissäkin.

Porvoon jälkeen huristeltiin Haminaan kätköilemään josta päätettiin vielä lähteä ajelemaan kohti Hämeenlinnaa. Noh matkan varrelle osui tietenkin Koria ja olihan sinne ABC:lle pakko poiketa. Kiitos Katiijalle joka aina kertoilee mitä sieltä ABC:ltä saa. Nyt mukaan tarttui pussukka Samosta tuota beigekirjavaa. Sille on tarkoitettu yksi pusero-ohje jota olen jo kauan meinannut alkaa tekemään. Juu ja sitten sinne Hämeenlinnaan.

Ja missä muualla neuloja/käsillätekijä haluaa käydä kuin täällä

1824584.jpg

Sieltä tarttui mukaan pieni ryijyntekopaketti. Sillaista olen jo kanssa kauan haaveillut aloittavani ja siinä se nyt sitten odotteleepi. Sellainen reissu meillä. Ja paljon muutakin nähtiin mutta tässä nämä käsityöjutskat. Antoisa reissu kaikin puolin ja mukavaa oli.

Mukavaa viikonloppua kaikille.