Eli viime torstaina oli ensimmäinen Salon KIP ja meitä oli jo mukavasti n. 10 paikalla mutta lisää toki mahtuu mukaan ! Saimme jopa lehtijulkisuutta sillä kahtenakin päivänä, koska Salon Seudun Sanomiin tehtiin juttu KIPpailusta. Juttu löytyy Annan sivuilta eli täältä. Mukavaa oli ja kiitos kaikille osallistujille ja uudet ervetuloa mukaan. Tästä tehdään nyt perinne joten Salossa KIPpaillaan aina joka kuun 1. torstai.

Ja kiitos myös SNYlleni. Olen jo kauan tosiaan ajatellut kämmekkäiden tekoa, mutta lankoja en ole vielä hankkinut. Luet varmaan ajatuksiani, koska lähtenit ne nyt. Kiitos. Lisäksi palmikkopuikkoja en edes omista, joten kiitoksia niistä. Upponalle-kortti ja nallekarkit kruunasivat koko paketin. Kiitoksia kaikista ihanuuksista. Tässä komeiudesta kuva.

180362.jpg

Ja taas kerran innostuin tekemään myös kortteja (aina tarpeen tullessa) ja tässä kummisedälleni lähtenyt kortti.

180360.jpg

Lankoja olen sentään jotain ostanut. Tässä kaksi liukuvärjättyä huopuvaa lankaa Lankakorista.

180361.jpg

Sekä aivan ihana Regian Bamboo-lankaa jonka sain Susannalta. Kiitos tuhannesti. Näistä tulee varmaan sukkia ja Regiasta kenties sniikkerssit. Katsotaan nyt.

Pavonis edistyy milloin paremmin, milloin heikommin. Vieläkään en mallikertaa osaa ulkoa vaan on pakko koko ajan tuijottaa ohjeisiin. Muuten mukava tehdä.