Viime viikon sunnuntaina oli Salossa jälleen kerran Hyvän mielen tori, jonne erilaiset yhdistykset kokoontuvat myymään kaikenlaista kivaa. Niinpä myös Salon Seudun Kädentaitajat RY ryntäsi torille arpojen kanssa ja palkintoina toki oli kaikkea itse tehtyä. Ilma oli vähän sateinen ja harmaa mutta muuten oli aivan älyttömän mukavaa. Ja arpoja tuli myydyksi ihan kohtuudella sentään. Ensi vuodeksi pitää muistaa että tehdään myös myytäväksi sukkia yms. Tässä tunnelmapaloja paikalta.

Kuva pöydästä. Kaikkea oli sukista joulukortteihin ja taatelikakkuun. Siinä näyttääpi Minna olevan myymässä pöydän takana.

1119559.jpg

1119560.jpg

Ja tässä on meidän kyltti, jonka tilaisuutta varten värkkäsin isännän idean mukaan. Lankaa vaan liimattu valkoiseksi maalatulle levylle. Lankoina oli pieni punainen nöttönen jotain paksuhkoa huopuvaa lankaa, olisko ollut Gjestall Naganoa (en ole varma nimestä) ja lisäksi reunoissa punaista Novitan hmmmm Karusellia. Ehkäpä ne oli niitä. Mukavaa oli olla myymässä ja esittelemässä uutta yhdistystä. Eipä muuta kuin kaikki muutkin halukkaat ottamaan vaan yhteyttä ja mukaan porukkaan !

Mukavaa toista adventtia kaikille !