Siinähän tämäkin päivä taas alkaa olemaan ehtoossa. Tänään oli vapaapäivä ja sainkin paljon juttuja tehtyä. Lähinnä tiedonhakua ja jotain käsitöihinkin liittyvää. Olen odotellut mukavia säitä ja sitä että olisin ulkona pystynyt ottamaan kuvia koolaamistani langoista, mutta ei, sellaista ihmettä ei ole päässyt tapahtumaan. Täytynee tyytyä ainakin nyt tähän kuvaan. Lankoina on 2 kerää Woolia ja yksi joku nimetön villalankavyyhti.

1346888.jpg

Nää on ensimmäisiksi jutuiksi ihan ok, mutta vielä pitänee harjoitella lisää. Nämä on jo keritty ja pienet koetilkut kudottu. Nyt kaipailen vaan ideoita mihin riittää yksi kerä Woolia ????

Tässä pitää myös esitellä se kirja, jossa on aivan ihania huivimalleja ! Onneksi mukana on myös englanninkielinen ohjevihkonen, muuten ei ehkä pärjäisi, vaikka toki kaaviotkin on. Mukana kuvassa on tulevalle anopille tehdyt sukat. Nalle-lankaa noissa on muutamaa väriä ja ohje on Sukkasillaan-kirjasta nimellä Enon kotitöppöset. Kivat olivat nekin tehdä.

1346892.jpg

Lisäksi tunnistustehtävä: Kuka tai mikä hahmo on kuvassa ?

Luvassa seuraavalla kerralla ompeluksia.

P.S. Harmillista ettei tuota Jive Bunnyä enää löydy, yritän etsiä siihen jonkin tilalle. Annan sen nyt olla noinkin hetken.

Edit: Laittelin tonne sivupalkkiin noi tapaamiset taas kuntoon, itse en kyllä torstaina pääse mut kaikki joukolla taas Cafe Figaroon.

Niin ja kannattaapi mainita tosiaan kukas punalakkinen ompi kuvassa, ties vaikka siitä hyvästä jotain saisi... =) Kun meni tuo tasalukukin ihan hissukseen ohitte...