Taasen pitänee vähän päivitellä täällä. Nyt on ollut tosiaan harjoittelussa niin kiirusta ja muutenkin, ettei ole juuri ehtinyt päivittämään eikä paljon muidenkaan blogeja lukea. Tulee oikein vieroitusoireita.. Harjoittelua kestää vielä 3 viikkoa. Harjoittelussa on ollut kivaa ja kirurgian osastolla kyllä oppii aivan kauhiasti uusia asioita.

Pitkästä aikaa olin harjotuksissakin keskiviikkona ja siellä soiteltiin joululauluja koska meillä on (harvinaista kyllä) kerrankin joulukonsertti. Mukavaa harjoitella sellaiseen.

Ja sittten käsitöihin. Niitä kyllä tulee koko ajan mutta mitään ei oikein voi näyttää kun ovat joululahjoja. Tässä kuitenkin kuvia isänpäivälahjasta eli viinijussista ja siellä sisällä oli Meritalon karpalomehua. Se on tosi hyvää... Ja sitten isänpäiväkortti.
264190.jpg

264191.jpg

Jaa niin ja koska 10 000 näyttää olevan jo noinkin lähellä, niin julistetaan taas arvonta. Tai siis jos sinä joka bongaat olevasi 10 000. laitat viestiä kommenttilaatikkoon niin jotain putkahtaa postilaatikosta jossain välissä. Lisäksi muiden kommentoijien kesken arvotaan joku pieni juttu... Vielä en tiedä mitä mutta katsellaan. Mukavaa kun olette jaksaneet täällä niin ahkeraan käydä. Kiitos ja kumarrus !