Juu taasen piti tulla vähän vapaapäivänä tännekin kirjoittelemaan. Muitten blogeja kyllä luen päivän mittaan moneen otteeseen mutta oma kirjoittelu tapahtuu aika harvakseltaan, kumma juttu. Nyt on ollu työnalla ufoutumisvaarasssa olevat työt. Pavoniksen sain reunusmallikertaan asti mutta tietty lanka loppui. Höh. Niin ja slipoverin osat on pingotuksessa joten se alkaa olemaan loppusuoralla. Koiran villatakin sain valmiiksi ja siittä kuvaa tulee myöhemmin kunhan se on omistajansa päällä, onneksi siitä tuli sopiva vaikka en koiraa olekaan pitkään aikaan nähnyt. Ja eilen tein isännälle toivomuksesta uuden mustan pipon kun Ainosta tekemäni pipo ensimmäisessä lumisateessa syksyllä kastui ja venahti muodottomaksi. Onko muilla ollu samoja kokemuksia ? Mä kyl petyin Ainoon. No nyt isäntä sai uuden pipon 7-veikasta.

Ja jottei vallan ilman kuvia olisi tämä postaus niin tässä niistä helmitöistä. Tein kaulukorun, 3 rannekorua (yksi meni jo kummitytölle nimipäivälahjaksi), korvakorut ja monta monta enkeliä vaikka kuvasssa niitä on 2. Ohjeet ja materiaali oli Helmiq:sta. Kyl noi helmityöt vei ihan mennessään ja niihin täytyy perehtyä lisää, niin kivaa se oli.

358612.jpg

Kuvassa värit on aika lailla oikeita. Vielä mun vaijerin vääntely yms kaipaa paljon harjoitusta mutta eiköhän se siitä.

Sain maanantaina Kaisalta decon aiheena kevät ja huomenna ajattelin sen tehdä ja saada postiinkin. Suunnitelma olis jo mut toteutuksen kanssa voi olla ongelmia. Mutta kahtellaan. Mukavaa viikon jatkoa kaikille.