Tai no itsenäisen opiskelun päivähän tämä on, mutta miellän vapaapäiväksi kun ei kouluun tartte mennä. Koulutöiden lisäksi otin kuvat valmistuneista töistä.

Ja tässä Solo-langasta ryppyhuivi.

235898.jpg

Väri ei ole sininen vaan liila-musta. Hmm. Värit taas vähän vääristyy. Lankaa meni kaksi kerää. Tekniikkaa harjoitellessa toisesta päästä tuli ikävästi leveämpi. Enpä viitsinyt purkaa kun tämä jää itselle. Olkoon harjoitusversio ja mulla on toiseen huiviin langat joten tulkoon siitä sitten kunnollinen.
Eli: Solo-lankaa 2 kerää.

Isännän toivoma pipo

235897.jpg

Lankana Aino. Malli oma tai ainakin joku ihan peruspipo 80 s. Alussa 2o 2n joustinta joka käännetty pipon pääälle. Loput sileää.


Tekelen & Tuunauksen keräykseen pipo ja kaulahuivi.

235899.jpg
Toivottavasti menee lämmittämään jonkun kodittoman elämää. Huivi perussileää. Pipo on mallia BiBo mutta raidat menevät suorassa.

Hopeanhohtoinen huivi

235895.jpg

Hopeanhohtoinen huivi Amore-langasta. Ainaoikeaa vyötteen ohjeen mukaan. Kiva ja pehmoinen siittä tuli.

Ja lisäksi valmistui Kaisalle pitsikämmekkäät vihdoin ja viimein. Niitä olen tehnyt koulussa luentojen välillä. Tunnilla en ole vielä tohtinut. Kuvaa mulla ei ole mutta ehkä Kaisa laittaa. Toivon.

Edit: klo 14.47  kyllähän se Kaisa niiden kuvan laittoi. Kiitos  Kaisa !

Nyt ei muuta kuin vähän siivoamaan ja laittamaan jotain hyvää ruokaa ja lupasin leipoa jotain tänään ja jos vaikka saisin verhoja ommeltua ja ja ja ja ... Nyt on vauhti päällä.