Huomenna on orkesterimme perinteikäs kevät konsertti joten tämä päivä menee tällai rentoutuessa. Ensin aamulla talkoot, jolloin laitetaan konserttipaikka kuntoon, sitten harjoitukset ja konsertti. Sen jälkeen vielä puretaan kaikki. Eli siis tulossa taasen rankka päivä. Mutta meillä on kunnia saada esiintyjäksi Reino Kotaviita, yksi Suomen parhaista trumpetisteista. Turun seutulaiset varmaan ainakin herran tuntevat. Hän on oikea musiikin sekatyömies.

No joo mutta viikolla tulivat valmiiksi omat step-sukat. Väri on kiva eikä kovin sekalainen niin kuin stepeissä yleensä. Tein ne siis yhdellä pyöröpuikolla ja sen koko taisi olla 2,5. Silmukoita olis ollu 16 yhdellä puikolla, nyt siis 32 per puoli.

532406.jpg

Kuvassa jalat ovat seinää vasten. Kummallisen suhrunen kuva ja kissan karvoja täynnä. Tykkään näistä vaikka varret tulivatkin vähän löysiksi. Unisukkina ja varmaan muutenkin tosi kivat. Toisetkin ajattelin tehdä mutta myöhemmin.

Puikoilla oli myös yksi sydän-huivi. Se on nyt pingottumassa ja kuvaa kunhan se sieltä poistuu.
Paita on kerän verran edennyt, mutta lisää siitä kunhan katson kuinka se tulee jatkossa etenemään. Ja muuten Salon Seudun Kädentaitajista vähän enemmän kohta.