Juu ja tässä muutama kuva valmiista jutuista. 1. BiBo on valmis. Malli on mielestäni hauska, joten niitä varmaan tulee lisää. Tämä ei jää itselleni vaan menee varmaan lahjaksi. Odottelee vielä samasta langasta kaulahuivia.

226040.jpg

Eli BiBo ja lankana Novitan Pop Plus. Mustavalkoinen on tuo väriltään vaikka kuvassa näyttää sinertävältä.

Lisäksi tässä on tilaustyönä tehty liivi 7 veljeksestä, tumman harmaasta.

226041.jpg

Kuva on vähän hassu mutta koska tämän saaja saa tuon vasta tänään illalla enkä tiedä näenkö häntä niin en voi kuvata sitä kenenkään päällä. Alareuna on huom. tasainen vaikka kuvassa näytääkin että siinä on joku eämääräinen lieveke. Hmm, taitaa olla liivi vähän vinossa kuvassa.

Oltiin muuten tiistaina Kaisan kanssa ostoksilla tiistaina. Paimio kierrettiin läpä. Sinne mentiin erityisesti alpakkatilan puodin perään, mutta sitä ei enää keskustassa ollutkaan. Täytynee käydä uudemman kerran ja mennä oikein tilalle suoraan. Mutta käytiin me Paimion käsityöliikkeessä (nimi valitettavasti unohduksissa) ja löysin sieltä Dropsin alpacaa 3 kerää. Ja muuta vähän hys hys juttua. Kangaskaupasta ei tällä kertaa tarttunut mitään mukaan. Ja kun Paimiossa oltiin piti myös käydä Tannisen leipomossa. Hyviä ovat piparit, voisinpa sanoa että parhaat mitä tiedän. Nam. Siellä oli myös suklaata ja piti ostaa maistiaisiksi kotiin suklaata, missä oli salmiakkia seassa. Eipa ollut minun makuuni sopiva se. Harmi.