Ihan ensiksi Tuomelle !

Kassin lankana oli muistaakseni FinWoolin paksua "hahtuvalankaa", en oikein tiedä onko se hahtuvaa vai lankaa mut joka tapauksessa sellainen vyyhti tai pikemminkin 2 vyyhtiä. Huovuttamisen jälkeen 10x10 palassa on silmukoita leveydessä 11, korkeudessa 18. Jos vaan oikein laskin. Toivottavasti näistä on jotain apua.

Koulusta taas pari päivää itsenäistä työskentelemistä, mutta kun kirjoista on aivan huutava pula, niin ei oikein hommat etene. No sepä ei haittaa, on tullut tehtyä korttikokeiluja ja värimultatestejä. Ja tilauspaitakin etenee. Nyt ollaan jo hihoissa. Onneksi sen jälkeen saa ruveta tekemään jo vähän kevyempiä juttuja. Kunhan saan tuon valmiiksi, sitten vasta saan mitään muuta suunnitella. Matka- ja luentoneulomuksena tulkoon ne step sukat, sinne en paitaa lähde raahaamaan.

Keltun kanssa oltiin äsken pihalla ja kun tultiin sisään ei millään olisi valjaita saanut pois ottaa, tultiin vissiin liian aikaisin. Pihalla oli jännää vaania lintuja. Paha vaan että Keltu tuskin saa yhtään tipua kiinni jos mä olen perässä. Sitä yritin Keltulle selittää mutta eipä se tainnut tajuta. Ihana ilma kuitenkin.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille.