siis päivitystä tälle päivälle. Eilen oli suuronnettomuusharjoitus missä oltiin luokan voimin. Paikalla oli myös palokunta ja vpk. Sinäänsä jännä tapaus. Toimin kuljetusjohtajana koko harjoituksessa, vaikkakaan tarkkaa tietoa ei etukäteen ollutkaan mitä se homma piti sisällään. Harjoituksen jälkeen tuntui ettie mitään osannut tehdä oikein, mutta saatiin kuitenkin ihan hyvää palautetta joten sikäli ihan hyvät fiilikset jäi. Jännä homma kaiken kaikkiaan.  Onnettomuutena oli liikenneonnettomuus, missä osallisena oli linja-auto, rekka ja pikkuauto. Palokunnan tehtävänä oli saada potilaat ulos autoista ja hoitajien tehtävänä oli sitten hoitaa potilaat. Minun piti huolehtia potilaiden saattamisesta kokoontumispaikkaan ja potilasmäärän laskussa pysyminen. Lisäksi minun piti hoidella kaikki potilaat jatkohoitopaikkaan lähteväksi. Kyllä ne kaikki potilaat hoidettua tuli ja jatkohoitoon kuljetettua, mutta aika kaaosta se oli.

Mutta sitten niihin käsitöihin.

Tässä kuvaa isännälle tehdystä hupparista. Malli ja kaavat oli Suuresta Käsityölehti mutta mutta numeroa en muista tarkkaan. Tää oli kiva tehdä ja varmasti teen itselleni kanssa. Tämä on tehty paksummasta collegekankaasti (jenkkicollege?) mutta mistään en löytänyt mustaa. Mistäköhän sitä mahtaisi saada ?

1386170.jpg

1386171.jpg

Ja tässä itselle tehdyt Pitsikämmekkäät viininpunaisesta Nallesta. Minä tykkään tästä mallista kovasti ja tämän värinen Nalle on ihanaa, harmi vaan että sitä ei oikein missään enää ole. Tästä kyllä joskus teen vielä jonkun isommankin jutun.

1386168.jpg

Vähän tein pitemmät varret näihin.

Niin ja messuillakin tuli Turussa käytyä. Aika lailla samanlaiset messut olivat kuin viime vuonna. Tänä vuonna ei lankaa tarttunut matkaan ollenkaan vaan muutamia askartelumateriaaleja. Papereita ja sen semmoisia, niistä laittelen kuvaa kun niistä jotain teen. Että sillai.

Rauhaisaa hiljaista viikkoa kaikille.