Kun vihdoin on tentti ohi ja saa rauhassa puuhastella joulujuttujen parissa. Tosin olenhan mä jo kaikkea tehnyt vaikka lukea piti... No mutta nyt saa touhuta kaikessa rauhassa. Eilen väsäsin piparkakkutalon ja tänään olin siihen etsimässä asukkaita. Eipä ollut helppo homma niitä löytää. Löysin muutaman sopivan mutta tarpeeksi pieniä tonttuja ei mistään löytynyt. No nämä asukkaat saa kelvata nyt ja joskus katsoa muita. Kuvan näytän kunhan vielä saan metsää ympärille yms.

Muistakin joulukoristuksista tulee kuvia kunhan saan niitä ensin otettua. Ja onneksi saa pian lahjojakin paljastaa. Nyt voin näyttää vaan nämä kämmekkäät jotka tulivat tilaustyönä ystävälleni Terhille.

307175.jpg

Malli oli oma ja lankana oli Novita Wool ja sitten tuota harmaa-valko-nyppyläistä lankaa en enää muista.
Edit: se harmaa-valko-nyppylanka oli merkiltään Chili ja sitä meni vähän runsas puoli kerää eli yllättävän riittoisaa lankaa.
Olisi pitänyt katsoa vyötteestä mutta ne annoin uudelle omistajalle mukaan. Kivat niistä tuli ja pitänee tehdä itsellekin tuollaiset kämmekkäät tai tumput jotka sopivat yhteen sen hopeisen kaulahuivin kanssa jonka tein ennen.

Joulukuvia siis myöhemmin tiedossa.