Ja taas on tullut aika harjoitella blogin käyttöä. Ennen kuin pääsen tässä oikein kunnolla käsitöistäni kertomaan, pitää vissiin vieläkin harjoitella tämän käyttöä. En ole mikään atk-nero, mutta silti tämä sujuu joten taitaa olla aika helppo käyttöinen tämä juttu.

Mutta niihin käsitöihin. Mulla tahtoo olla aina samaan aikaan moniakin töitä kesken. Nyt taitaa laatikon pohjilla olla muutama hardangerliina ja nypläystyö, joita ei ole tullut pitkään aikaan tehtyä. Nyt kuitenkin kudoin kummitytölleni Lauralle keepin synttärilahjaksi ja tein hänelle aivan tavallisesta t-paidasta juhlavamman kangasväreillä ja tekotimanteilla. Laura kun on prinsessatyyppinen niin pinkki timanttipaita sopii oikein hyvin. Toivon.

Itselleni ei ole tullut tehtyä juuri mitään pitkään aikaan, paitsi yhdet ihanan malliset villasukat, muta niille tulee käyttöä vasta vähän myöhemmin. Nyt kyllä kudon+virkkaan kaarrokeneulepuseroa lyhythihaista. Yövuoroissa se etenee vauhdilla kun on niin rauhallista ja aikaa piisaa. Kuvia töistä laitan mitä pikimiten esille.