Ja se viikko taas vierähti niin nopsaan ettei mitään mahtanut. Mun piti päivitellä täällä useammankin kerran mutta aina se vaan jotenkin jäi. Ehkä johtunee siittä että mitään kunnollista uutta näytettävää ei neulerintamalta ole oikein tullut. Kaisan koiralle on tulossa "villatakki" ja se on hihoja vaille valmis mutta maanantaina sen pitää käydä kokeilussa. Samoin mun oma slipoveri mustasta Nallesta on takakappaletta vaille valmis, joten sitä tässä yrittelen epätoivoisesti tikuttaa. Lisäksi tulevia hommia olisi toinen koiralle tehty villapaita tai haalari ja yksi kesäisen kevyt lyhythihainen paita. Ja niiden lisäksi itselle ja muille voisi ommella jotain ja huiveihin olisi lankoja, Kiri ainakin pitäisi ottaa työn alle ja saada valmiiksi yksi huivi ja ja ja... Niin ja kouluakin pitäis keritä käymään. No joo tällä viikolla on kyllä mukavasti saanut luettua kokeisiin ja kai sekin vähän vaikuttaa omien tuotosten vähyyteen =)

Tässä kuitenkin vähän jotain kuvia. Äitini pyysi minulta kampaamoonsa lahjakortteja, joten niistä tuli tällaisia.

342262.jpg

Lisäksi tein muutamia kortteja ihan vaan kokeiluna, mikä voisi olla tämän vuoden ystävänpäiväkorttimalli tai ylioppilaskortteja jos tarvitaan.

342259.jpg

Vaikka tänään onkin Nuutinpäivä ja joulu on virallisesti ohi niin vielä yksi tunnelmakuva joululta. Nämä enkelit tein muutama vuosi sitten.

342264.jpg

Ja jottei vallan mene liian jouluiseksi tunnelma niin viimeiseksi kuva meidän riiviöstä. Lempipaikkoihin lukeutuu ehdottomasti silityslauta jos se vaan on kasassa ja kun ompelee niin silitettävää on paljon joten Keltu sen aina valtaa.

342266.jpg

Tämän myötä hyvää viikonloppua ! Tästä viikonlopusta tulee meille tanssin täyteinen sillä tänään mennään kuuntelemaan Finlanderssia ja huomenna Varjokuvaa.