Niin siis vieläkään ei mitään kunnollista valmista ole näytettävänä. Jaywalkereista toinen on valmis ja malliin olen aivan ihastunut. Vaihdoin vaan langaksi 7-veikan raidan, sitä sinistä ja nyt alkoi jo näyttää siltä miltä toivoin. Se on aivan loistava telkkarineule. Nyt vaan on ollut kovin vähän telkkarin edessä aikaa olla. Viikonloppu ja pari päivää sitä ennen menivät edelleen vieraisilla käyden ja ulkohommia laitellen. Lauantaina käytiin vähän tangoilemassa Raisiossa, ei muuten kuin vaan vähän torilla käytiin mm. Marko Lämsää kuulostelemassa. Mukava sää oli kerta kaikkiaan vaikkakin tuuli oli vähän vilpakka. Lauantaina käytiin myös vähän ostoksilla mm. Clas Ohlsonilla mistä löytyikin myös mulle tekemistä. Eli tällainen paketti tarttui mukaan.

602957.jpg

Saatte sitten nähdä valmiina mikä tuollaisesta paketista syntyy. Pääsen taas harjoittelemaan kolvaamista mikä on mielestäni aivan sairaan hauskaa. En vaan tiedä mihin muuhun ko tekniikkaa käyttäisin... No mutta toivottavasti saan toimivan vehkeen aikaiseksi. Hih.

Juu ja Kaarinalta tilasin langanpäättelijät. Kiitoksia kovasti niistä, ne ovat juuri ihanan tumman siniset ja kauniit. Odotan jo innolla että saan sukat valmiiksi jotta voin niitä käyttää.

602959.jpg

Niin että sellasta tänne. Jo nyt muuten mainostan että Salossakin vietetään virallista KIP-päivää 9.6. Cafe Plazassa joten sinne kaikki kynnelle kykenevät !