Niin ne on joo valmistuneet. Sukkia tein ku Iisakin kirkkoa. Toinen sukka valmistui vauhdilla ku malli on ihana ja muutenkin kirjoneuletta oli vaihteeks hauska tehdä mutta sitte se toinen. Plääääääähhh. Ensimmäisestä tuli hassu, liian pitkä ja vaikka mitä. Ei sovi mun jalkaan lainkaan. Ja sitte piti vielä toinen samanlainen vääntää. Nää on kivan näköiset noin niinku malliltaan mutta ei mun jalassa. Tie sitte että minnekkä nämäkin lykkäis.

1411166.jpg

Sukkien ohje oli tuossa Kauniit käsityöt kirjassa jonka sain Terhiltä lahjaksi. Kiitos kovasti Terhi. Sukan malli on tuollainen kaunis tähti tuossa jalan päällä. Nää vaan ei mun jalkaan oikeen passaa. Lankana musta ja tuo liila colori Nalle.

1411170.jpg

Sukka päältä. Kaunis tähtikuvio juu ja kiva tiitti tuli tonne varpaisiin.

1411175.jpg

Tässä kuvaa sukan takaa. Mun mielestä noi raidat on hienoja mitä tuli tuonne taakse.

Ylimmässä kuvassa oli myös huivi Noro Kureyonista (kait se oli sitä) ihan omalla mallilla. Langassa oli aivan mielettömän upeat värit, mutta muuten ei hirveää hinkua tuon langan suhteen tullut. Kaunista oli ei muuta voi sanoa. Ehkä vielä teen jotain muutakin joskus myöhemmin. Nyt kutsuu Elfinin mohair tai Nalle colori, saas nähdä mitä seuraavaks puikoilta hyppää.

PS: Pouta sanoi että kevät alkaa perjantaina joten sitä odotellessa mukavaa viikon jatkoa kaikille.