Heissan taasen. Tänään on ihanan lämmin ja kaunis päivä. Isännän kanssa käytiin Vuohensaaressa ja Halikonlahden lintutornilla pyörillä. Matkaa tuli n. 16 km. Oli muuten komeita näkymiä. Yhdet joutsenet oli kyllä tosi kesyjä. Nehän poseerasi kameralle ja toinen niistä tuli tosi lähelle rantaan asti kävelemään. Tässä muutama kuva pyöräretkestä. Harmitti ettei ollut eväitä mukana mitä olisi voinut Vuohensaaressa nauttia. Ensi kerralla sitten oikein eväsretkelle.Tässä kuva joutsenesta, näytti olleen kyhmyjoutsen.

516921.jpg

Ja tällaisella tiellä ajeltiin Vuohensaareen.

516923.jpg



Huomenna varmaan suunnistetaan johonkin päin uudestaan jos vaan jalat kestää. Tänään kun illalla vielä mennään tanssimaan Jani & Jettsetterssin tahtiin.

Isäntä on innostunut tekemään massasta kaikenlaisia töitä. Ja tietokonemiehenä Tux-pingviini on lähellä sydäntä. Joten sellainen muodostui massasta.

516900.jpg

Ja tässä siittä oikea kuva.

516906.jpg

Vähän hassu pinkki tausta tuolla kuvassa mutta enpä sitä osannut poistaakaan.

Käsitöistä sen verran että virkattu liina on nyt kosteana pingotuksessa. Siittä kuvia kunhan saan pöydälle. Ja ne tiflarit saattaa tosiaan olla meidän ihan oma perhejuttu, mutta ruotsin kielen sanasta ne on peräisin, muut käyttää ehkä samasta asiasta toffelit- sanaa mut meillä puhutaan vallan tiflareista. Syytä en siihen kyllä ossaa keksiä. Elikkäs ne oli siis tossut/tohvelit.