oli aivan loistava. Aikaa vie nykyään tällainen pino.

1594123.jpg

Tässä on meidän opinnäytetyön kyselylomakkeet n. 120 kpl ja näiden kanssa puuhaa riittää. Tässä siis syy miksi hiukkasen harvoin nykyään täällä mittään ehdin kirjoittelemaan. Käsityöt aina iltaisin kuitenkin edistyy ainakin joskus.

Otsikon mukainen viime viikko oli siis aivan loistava. Kristiinalta tilasin puikkokoteloita pyöröille, sukkapuikoilla ja virkkuukoukuille. Ja aivan ihania sain. Ralliruutukangas oli piste i:n päälle. Ihania. Kiitos vielä Kristiina.

1594128.jpg

Susa kaipasi Nalle-lankaa ja minulta yllätys yllätys löytyi muutama jämäkerä, joille ei ollut mitään muuta tekoa kuin kassin täytettä, joten lahjoitin ne mieli hyvin parempaan käyttöön. Itse sain vaihdossa ibizaa ja tenneseetä, itsellä sattuu olemaan muutama kerä vaalean punaista ja persikanväristä ibizaa joten nyt kun sain täydennystä hyvällä värillä niin nekin alkoivat huutelemaan. Vielä en tiedä mitä mutta jotain niistä tulee jahka tässä pohdin aikani. Mustasta ja valkoisesta tenneseestä melkein laukkua havittelen. Kattellaan mitä niistä mahtaisi tulla.

1594143.jpg

Kuvien taustana on virkkaamani matto. Sain äidiltäni mamman vanhoja matonkutteita joista olisi suunnitteilla virkkailla kaiken laista. Tämä oli ensimmäinen ja tämä on tulossa terassille oven eteen pieneksi matoksi. Ihan kiva. Näitä lisää. Kuteita mulla on todella paljon enkä ihan äkkiä keksi mitä kaikkea niistä voisi tehdä mutta eiköhän niistäkin joskus jotain tule.