ja mukavaa sellaista kaikille. Pitkästä aikaa tulee tännekin taas jotain laitettua. Paljon on kaikkea tullut puuhattua mutta mitään en tänne saakka ole saanut laitettua.
Viime vaiko edellisellä viikolla olin käymässä Hetassa ja sammakossa. Sieltä mukaani tarttui kivasti kaikenlaista. Oli muuten todella mukava siellä käydä ja nähtä blogin pitäjää ihan livenä. Varmasti tulen uudelleen käymään ja jos vaikka joskus Kaisan kanssa päästäis käymään. Hih. Tässä siis mitä tarttui matkaan.

770356.jpg

Papereita, 3d-kuvia, stanssattuja pohjia yms kuvia sekä tuollaista ohutta olisko jotain kuitujuttua. Ihania juttuja siellä oli paljon muutakin mutta toisella kertaa lisää. Ja nettikauppaa tässä kovin odottelen. Kortteja tuli jo tehtyä. Noi vauva-aiheet tuli jo tehtyä mutta kuvaa en taaskana muistanut ottaa.

Lisäksi kesäkassi on nyt vihdoin viimein valmis.

770361.jpg

Lankana musta Tennesee ja menekki n. 150g. Puikkona about 3 ja pelkkiä pylväitä on tässä kassissa. Kassiin kuuluu myös yksi valkoinen kukka jossa on musta keskusta. Eli siis oikeanpuoleinen. Kukan ohje on Vilmalta Sisäisestä villapaidasta. Kiitos ja kumarrus siitä. Tässä siis kaksi sellaista kukkaa päällekkäin yhdistettynä ja keskellä Tulipin kangasväreillä "liimattu" väritön "timantti". Kiva sanon minä. Näitä teen aivan varmasti lisää. Valkoinen lanka oli joku Limone (?) merkkinen puuvillalanka. vyötettä ei enää ole joten en ole ihan varma.

Työn alla ollut toppi on valmiina ollut jo pitkän aikaa mutta siihen pitää vielä helmaan virkata, jotta ei kääntyisi. Sen jälkeen siittä kuvaa. Puikoilla on hihatin vaikka mielessäni vannoin etten sellaista ikinä tee. Uusimmasta Novitasta sen mallin löysin. Lankana musta-liila Cool flamme. Tänään alkaa taas yövuorot joten toivon että se edistyy siellä kivasti.

Oltiin tässä päivänä eräänä ostoksilla ja käytiin Clas Ohlsonillakin. Sieltä löytyi Keltulle lelu. Robottimoppi, josta vaan otimme moppiosan pois ja Keltu saa sen sisällä olevan pallon perässä juosta. Se pallohan liikkuu patterien avulla paikasta toiseen ja kunse tulee nurkkaan, se pystyy itse kääntymään. Alussa Keltua pelotti se mutta nyt se on innolla menee sen perässä.

770358.jpg

Kuvassa se pallo. Laatikosto on uusi samoin kuin Ikeasta ostetut pullovaasit. Nyt alkaa viimeiset kolme työyötä ja sen jalkeen kahden viikon vapaa. Sitten taas työharjoitteluun. No eipä kait tässä taas tällä kertaa sen kummempia. Mukavaa viikonloppua kaikille.