Taas se viikko on vierähtänyt. Ja "rankka" sellainen, vain eilen oltiin koulussa. No mut kotona kyllä on hommia riittänyt siis kokeisiin lukemista ja muuta sellaista. Yleisesti KIITOKSET kaikille kommentoijilleni. On aina mukava lukea kommenttejanne. Kiitos sukkien lankaehdotukselle. En ole ikinä edes ajatellut että kotiväestä voisi sukkia tehdä mutta tähän tarkoitukseenhan se olisi loistavaa.

Kiitos eilen KIPpiläisille. Ja kaikki Salon seutulaiset innokkaasti mukaan 15.5 on seuraava edelleen Cafe Figarossa.

Tämä pupuperhe lähtee tänään liikenteeseen. Siinä on minun ja mammani tekemiä pupuja. Minun on se pienin keskellä ja mamma on tehnyt nuo isommat. Niin se langan ja puikkojen kokoero vaan vaikuttaa valmiiseen tulokseen.

562975.jpg

Ja tässä jo kertaalleen esitelty liina. Nyt myös reunukset tehtynä. Hih. Unohdin ne aivan tyystin kunnes sitten eräänä päivänä katselin lehteä uudelleen ja huomasin ne. Nyt on siis reunatkin. Parani mielestäni.

562973.jpg

Paitaprojektista saa ehkä-sanan ottaa pois sillä palat ovat kohta valmiit. Tässä malli mitä teen. Tunnistaako kukaan mikä on tulossa ja mistä langasta ?

562977.jpg

Vappua vietettiin perinteisesti Turussa ja Raision  Huvilinnussa tansseissa Finlandersin tahdissa. Torilta tuli ostettua nyt myös autoon oma Elvis ja hupia riitti tästä koko kotimatkan. Oli hauskaa kuunnella Elvistä ja katsoa kun se laulaa.

562978.jpg

Mukavaa viikonloppua kaikille !