Tuli tossa viime viikonloppuna käytyä pohjanmaalla. Käytiin mm. Tuurin kyläkaupassa, Kalajoella särkillä uiskentelemassa sekä Tropiclandiassa. Niin ja Ideaparkissa ihan pikimiten. Kaikenlaista tuli nähtyä taas koske autona meillä oli Ford Transit-pakettiauto jossa nukuimme. Kivaa oli. Käsityö oli matkalla mukana mutta enpä sitä ehtinyt tekemään kun oli maisemia niin paljon katteltavana.

Tässä nyt kuvattuna tekemäni toppi. Se on osastoa ihan kiva. Eipä oikeastaan sen parempi. Jotenkin tökkii. Taitaa vaan olla sittenkin pitäjässä/tekijässä vikaa. No tulipahan tämän kanssa tehtyä ensimmäisen kerran vyötärössä sisäänotot. Ja niistä olen tosi tyytyväinen. Mallia otin monista toppimalleista. Se on vähän sellainen sekasikiö.

805255.jpg

Lanka: Lidlin Colorado
Menekkiä en tiedä mutta sen tiedän että sitä jäi vieläkin enkä keksi siitä mitään tekemistä. Ehdotuksia ?

Jep jep. Nyt puikoilla kenties hys hys juttuja ja ehkä koukullakin, en tiedä vielä. Kattellaan ja kuullostellaan mitä kaikki langat mulle huutelee.

P.S Tänään soittelin uuteen työharjoittelupaikkaan ja mukavalta tuntuu mennä sinne. Ainakin puhelimessa paikan hoitaja tuntui ihan mukavalta. Menen ensi maanantaina siis Halikon sairaalaan os. 101 opiskelijaksi. Kivaa taas tutustua uuteen osastoon. Halikon sairaalassa olen ennenkin ollut harjoittelussa, mutta silloin vaan kuntoutusosastolla. Ihan kivaa siis tiedossa toivottavasti. Asiat vaan ovat varmaan aika rankkoja, mutta eiköhän niistä yli päästä.