Eilen käytiin pikkasen reissussa eli käytiin perheiden ja mun kummitytön kanssa vähän Helsinkiä ravisuttamassa. Pääkohteena ole Suomenlinna jonne aamulla yhdeksän jälkeen saavuttiin. Siellä kierrettiin jokainen paikka ja kummityttöni ja minä kaikki mahdolliset tunnelit mihin vaan uskallettiin mennä.
Tässä muutama kuva siltä reissulta.

670574.jpg

Tässä linnoituksen osa. Aikasten komiaa.

670576.jpg

Ja noissa tunneleissa tai mitä käytäviä lienivät, kuljettiin ihan innolla.

670579.jpg

Ja sorsia ja niiden poikasia. Niiden seuraaminen oli hauskaa. Samoin Kanadan hanhia oli paljon. Pikkulinnut olivat niin kesyjä että hakivat leivän murusia ihan kädestä.

Mukava reissu oli ja nähtiin taas paljon.

Lauantaina oltiin kaverin tupareissa. Kiitos vaan Terhi tarjoilusta. Kakku oli ihanaa ja kiva asunto teillä. Kivaa oli oikein porukalla istua iltaa rupattelemassa. Uuteen kotiin hain vähän taloustavaraa Pinettasta viemisiksi. Kortin unohdin kuvata.

Mukavaa viikkoa ja uusia valmistuneita juttuja tulee piakkoin esiteltäväksi.

P.S. Henriikalle: Sitä Lux-mohairia ( Mohair Lux) siis en muista kummin päin se on. Saa mun muistaakseni ainakin Käsityö-Elisasta Turusta. Sieltä olen sen ostanut jo muutama vuosi sitten. En tiedä mikä tilanne mahtaa tällä hetkellä olla. Kuva vähän vääristää, se on hiukan tummemman punainen kuin noissa kuvissa.