No niin ja nyt tulee maratoonikuvaputki. Elikkäs aloitetaan kuvalla viimeisestä snyyni paketista.

1021089.jpg

Tässä siis ihania erivärisiä villoja, neuloja, styrox-sydämiä (niille löytyy käyttöä ensi syksynä...) ja heijastin snyni itsensä tekemänä ja ihana kortti. Kuvan saanti tänne kesti mutta tässä se viimein on.

Kun sormi oli kipeä niin silloin tuli tehtyä koruja iso nivaska. Niihin jäi koukkuun. Ja lukijoille tiedoksi mun pitänee hankkiutua alan lääkärille. Taaskaan ei tk-lääkäreiden ohjeet oikein olleet mistään kotoisin. Oireet saatiin kuriin kortisonilla mutta kun sen käyttö lopetettiin niin oireet palasi ei sairautta tai mahdollista sellaista ei taaskaan hoidettu. No sellaista se on.

1021093.jpg

Helmet ovat lasihelmiä ja muita pieniä siemenhelmiä ja vähän kaikkia mitä löytyi. Näitä on kiva tehdä vaan mitä minä näillä kun niin harvoin koruja käytän... Ei maar eiköhän näillekin kohde löydy.

Tässä vielä kuvia Keltusta. Keltu ulkoilee nykyään seisomalla patterin päällä. Näyttää epätoivoiselta mutta tossa ikkunan puissa se roikkuu aina kauankin.

1021086.jpg

Samoin se viettää nykyään aikaansa kirjahyllyn päällä.

1021087.jpg

Neulomuksista kuvia ja juttua lisää kunhan saadaan jotain valmista joka ei ole hys hys juttuja.

Tällä hetkellä olen taas työharjoittelussa tällä kertaa Halikon sairaalan kuntoutusyksikössä avopuolella. Mukavaa hommaa vaikkakin välillä raskasta koska potilaat ovat niin kauan jo sairastaneet. Mutta mä tykkään tästäkin.