on taasen tapahtunut. Työharjoittelu sujuu mukavasti. Potilaat ovat mukavia ja osastolla on tosi hyvä henki, meitä opiskelijoita tosi hyvin ohjataan ja muutenkin otetaan hyvin mukaan kaikkeen juttuun. Tykkään olla siis tuolla päihdeosastolla. Jee jee. Käsityötkin ovat edenneet jonkin verran. Harmi vaan että on hys hys juttuja enkä niitä oikein voi näyttää.

Tässä viime viikolla tuli postiin ihana paketti ! Olin voittanut Pirren blogissa arvonnassa. Mukana oli punaista Kitten mohairia. Ihanaa. Lisäksi 2 kerää vihreää Malibua sekä aivan ihanaa oikein kunnollista villalankaa. Paksua sellaista. Lisäksi oli Magic towel. Vielä en sitä ole kokeillutkaan. Lisäksi oli kaunis itse tehty kortti. Vau. Kiitos ihanasta palkinnosta, aivan varmasti keksin näistä jotain. Tulet vielä kuulemaan näistä. Kiitos ja kumarrus.

845197.jpg

Toinen kiitoksen aihe oli kun sain tämän:

845194.jpg

Kiitos Katille tästä ! Tämän saa seitsemälle laittaa eteenpäin, jotenka miettimistä on kelle sen laita. Kaikilla teillä kun on ihania juttuja ja positiivista meininkiä. Tässä kuitenkin te joille tämän haluan seuraavaksi luovuttaa. Kaisalle, Riepalle, Hansulle, Pauliinalle, Annille, Bälelle ja Pirrelle. Oikeastaanhan tämä kuuluu kyllä kaikille. Kiitos kanssabloggaajat.

Meille on iltaisin ruvennut käymään tällainen tuhistelija.

845195.jpg
Tämä kuva otettiin edellisiltana. Kovin on kesyn oloinen ja tulee kovin lähelle eikä pelkää salaman käyttöäkään kun kuvia ottaa. Hälle laitoimme ruokaakin ulos ja kahtena iltana on maapähkinät, kissan kuivamuona ja vesi maistuneet oikein hyvin. Niitä kun vissiin tuollainen siili mielellään popsii. Aina hällä on sama aikataulu kun tästä ohi menee. Siinä yhdeksän jälkeen illalla jatkuu matka tästä ja sitten mennään naapurin puolelle. Kiva seurailla tätäkin otusta.