Salon seudun kädentaitajat


Tämän niminen yhdistys sai viimekertaisessa KIPissä alkunsa tai ainakin lähtöölaukauksen.Yhdellä oli idea ja perustamispaperit mukanaan joten ei muuta kuin ideasta toteen ja paperit täytettiin ja perustamisanomus saatiin tehtyä Patentti- ja rekisterihallitukselle. Koska anomus lähti vasta liikkeelle, nimemme ei mitenkään ole virallinen, mutta nyt jo oli pakko vilauttaa.

Tästä rekisteröinnistä on monenlaisia hyötyjä. Suurin niistä lienee se että voimme kokoontua kirjaston saliin ilmaiseksi, koska siellä olisi mahdollista tehdä suurempia töitä. KIPpailua emme kuitenkaan unohtaisi. Ajatuksena olisi kokoontua kerran kuussa aina erilaisten kädentaitojen merkeissä. Pyydämme kädentaitajia mukaamme niin tekemään itse kuin opastamaan muita. Ja ilmoittelua tästä tapahtuisi ilmaisissa foorumeissa. Ensi vuodelle (jolloin oikein kunnolla ajattelimme toimintamme alkavan) olemme suunnitelleet mm. sukkakoulua, kortteilua, pirtanauhan tekoa, huovutusta, havupallon tekoa, ja amppelin solmeilua. Toki kaikki muukin kiinnostaa.

Nyt vain yritetään kerätä toimintaan mukaan enemmän käden taidoista kiinnostuneita ihmisiä. Joten jos olet kiinnostunut ryhmämme toiminnasta ja liittymisestä Salon seudun kädentaitajiin, niin otahan minuun yhteyttä. Jäsenmaksuksi vuodelle määrittelimme 10e. Eli kaikki käden taidoista kiinnostuneet nyt mukaan toimintaan !

P.S. Konsertti meni loistavasti.  Kapellimestarimme usein ilmoittaa, että me muka myrkytetään (=soitetaan väärin) mutta nyt sitä ei tapahtunut juuri lainkaan. Eli aivan loistavasti meni ja solisti oli erinomainen.