No vihdoinkin taas voin jottain valmista näytellä. Päätin että nyt vihdoin on aika saada valmiiksi se iänikuinen hardangerliina. Ja ei siittä ihan hirveästi puuttunutkaan. Päänvaivaa tuotti vaan virheet ja niiden mukaan soveltaminen. Tällainen siittä kuitenkin tuli.

621673.jpg

Ihan kiva, mutta aika pieni. Mittoja en kyl taasenkaan tullu ottaneeks. Ja sain muuten sniikkeritkin valmiiksi. Lanka oli lahjaksi saatua bambulankaa, mutta vyöte on ollut jo kauan kadoksissa joten nyt en merkkiä ja nimeä muista lainkaan. Sniikkerit istuu kyllä hyvin jalkaan, joten näitä tulen tekemään luultavasti paljon paljon paljon lisää. Suunnitelmiakin jo on...
621674.jpg

Muuten elämästä sen verran että kesätyöt alkoivat eilen. Mukavalta tuntuu, olenhan siis Varsinais-Suomen erityishuoltopiirissä Paimion Peimarin kuntoutuskeskuksessa töissä psykiatrisella osastolla. Mielenkiintoista ja mukavaa hommaa. Ainakin nyt tuntuu siltä. Tänään kylläkin on paloturvallisuuskoulutus ja päästään sammuttamaan paloja niin sammuttimella kuin palopeitteellä. Vähän jännittää kun en koskaan sitä ole ennen tehnyt mutta eiköhän se siitä onnistu.