Kommentoi tähän postaukseen ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita blogiisi 10 sanaa, jotka alkavat kyseisellä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana sinulle merkitsee ja miksi. Tämän sain KatiO:n "Kotiäiti koukussa" -blogista.

Ja sitten niitä j-sanoja

Jäätelö: Kesän lempi herkku ja sitä on kyllä kulunutkin koko kesän ajan ihan reippaasti.

Juominen: Tämän kesän hittisana töissä ja vapaa-aikana. "Koska on ollut kuumat ilmat pitäisi kaikkien juoda paljon, jotta pysyy kunnossa" on kaikunut varmaan jokaisen hoitajan suusta useampaankin kertaan kesän aikana. Kun vaan itsekin aina muistaisi...

Joulu: Tulee kohtaa jiihaa ! Täysin jouluihmisenä nyt jo mielessä pyörivät joululahjat.

Jalka: Nyt jo parantunut, mutta kesän aikana vaivannut ruumiinosa.

Jalkalista: Tuo aina mieleen remontin. Tämän kesän remontoinnin aiheena on ollut keittiö. Lisää remonttia on kuitenkin tiedossa esim. kodinhoitohuone.

Jänis/rusakko: Lähes joka-aamuinen töihinmenokaverini istuskelemassa aina tien poskessa. Mukavaa kun on seuraa.

Juuri: Niitä on poistettu pihalta vaikka kuinka ja paljon ja vielä niitä vaan löytyy. Poistamme pihaltamme Japanintatar-nimistä kasvia, jolla on tosi sitkeät juuret. Vaikka niitä on poistettu jo vaikka millä mitalla, niin aina jostain pukkaa uutta kasvia pintaan.

Jyrinä: Ei ole kuulunut kuin ihan muutaman kerran kunnon ukkosen jyrinää vaikka sitä on poikkeuksellisesti moneen kertaan toivonutkin vähän ilmaa raikastamaan.

Juhlat: Juuri saatiin juhlia synttäreitä useanakin päivänä. Muuten on ollut juhlien saralla hiljainen kesä. Tulossa on mahdollisesti ristiäiset.

Jermu: vanhempien arvokas ja vanha kissaherra, joka jouduttiin saattamaan haudan lepoon keväällä.