tulee taas tännekin jotain laitettavaa. Tai no laitettavaa tosiaan on ollut jo jonkin aikaa mutta en vaan ole jotenkin tullut tänne laittaneeksi. Ajattelin odotella niin kauan että Blogilista saadaan kuntoon ja muutenkin nyt on kaiken ajan vienyt opinnäytetyö. Sitä tässä kirjoitellaan odotellaan kouluilta vastauksia jotta päästään kouluihin tekemään tutkimus loppuun. Olen myös alkanut katsella Google Readeria sillä silmällä josko sitä alkaisin käyttää, näyttää näppärältä. Blogilistaa en ole hylkäämässä missään nimessä. Odottelen rauhassa että pojat saa taas listan toimimaan. Homma on iso joten heillä aivan varmasti sitä puuhaa riittää. Aikaa on myös vieneet uudet leluni viime vuoden mallia oleva Kuwahara hybridipyörä. Vanha pyöräni oli hyvä Tunturi She mutta mutta mutta kyllä tällainen kevytrunkoinen monivaihteinen pyörä vaan on eri luokkaa. Lisäksi ostin Polar F11 -sykemittarikellosysteemin ja se jos mikä pistää mut lenkkeilemään. Hyvä niin.

Joo mutta sitten niihin käsitöihin. Tällaiset kaksi liinaa tulivat virkattua. Molemmissa lankana Novitan virkkauslanka colori se hiekan/ruskean sävy. Mallit ovat jostain virkkausmaailmalehdistä, lehdet ehti mennä jo paikoilleen enkä enää muista mistä. Jos joku haluaa tarkennuksen niin kaivelen sen esiin.

1561837.jpg

Tämän paikka on keittiön pöydällä (joka on kuvassa). Hiukkasen näyttää olevan epäselvä kuva, mutta kaippa siitä kuvion näkkee. Lisäksi ostin tuollaisen ihanan painavan pallollisen peltirasian. Aivan ihana. Se tarttui mukaan Turun Wiklundilta. Saattaa olla että pitänee käydä seuraavalla kerralla hakemassa toinenkin samanmoinen. Palloja on muutenkin luvassa myöhemmin lisää.

1561838.jpg

Itse tykkään tästä, tämä on kaunis. En kuitenkaan hirvittävästi tykkää palavirkkauksesta joten yhdistelemistä ja langanpätkiä oli ihan liikaa.

Sitten pitää vielä hehkuttaa miestäni. Mulla on maailman paras. Eräänä päivänä isännälle tuli kummallisen näköinen kirje. Kun ihmettelin sitä että ompas kummallisen näköinen ja kokoinen, että mitähän siellä mahtaa olla, niin isäntäpä sanoi miulle että avaa vaan se. Ja mikä sieltä löytyikään. Tätä olen kuolannut kauan !

1561836.jpg

Elvisristipistopaketti! Ihanaa ihanaa kiitos vielä isännälle!

Nyt lupasin että teen yhden pitkään kesken olleen takin (joka tulee mammalleni) ja se edistyikin hyvää vauhtia eilen. Nyt on enää kaulus pikkasen kesken ja pingotus ja nappien kiinnitys. Sitten pääsee Elviksen kimppuun.

Ja lisäksi sain mukavan tilaustyön, kahdelle lapselle pipot, mansikka ja mustikka. Nyt vaan penkomaan ohjeita ja kyselemään vähän tilaajan mielipiteitä malleista.