Ja on se kumma miten tätä blogia ei sitten muka mitenkään saa päivitettyä vaikka asiaakin olisi. No tässä taasen sitten tulee.
Ensinnäkin minuakin on muistettu.

1217624.jpg

Kiitos tästä kuuluu Tuomelle. Ja ohjeissahan oli että tämä pitäisi jakaa kymmenelle eteenpäin. Kuten muillakin valinta on vaikea. Itselläni kuuluu suosikkeihin ehkä sadan paikkeilla blogeja ja kaikki on suosikkeja syystä. Tämä palkinto ehdottomasti kuuluu kaikille blogien pitäjille ! Mutta voisin tämän kuitenkin erikoisesti laittaa joillekin menemään.

Ensinnäkin Annelle ja Katille koska ilman teidän blogejanne en olisi ikänä koko maailmaa löytänyt, teidän bloginne olivat ensimmäiset ja niitä seuraan tarkoin edelleen.

Annalle ja Kädentaitajille ja Susannalle annan erikoisesti sillä teidän kanssa on ollut mukavia hetkiä Kippaillessa ja muutenkin tapaillessa. Blogejanne on kiva seurailla kun teillä on kasvot.

Kaisalle ja Tatsille annan ihanista askartelujutuista ja ideoista ja olettehan kotikonnuiltani ja Kaisahan on pitkäaikainen kaverini muutenkin.Kotikontujen juttuja ja murretta on hauska lukea vaikka itte en yleensä hirveesti murteella kirjotakaan.

Ihania neuleita ja inspiraation lähteitä ovat olleet kaikki neuleblogit, mutta näille annan iloisuudesta ja piristävyydestä täydet pisteet. Vilma, Jatta ja Kanerva.

Tatsilta sain myös haasteen.

Siispä vastaillaan kysymyksiin.

1.Paras näkemäsi teatteriesitys (jos et käy teatterissa, jätä tyhjäksi) ? Hmmm, mikäs se nyt sitte olis. Ehkä Beatlesistä kertova teatteriesitys Porissa. Siittä on kyllä jo muutama vuosi aikaa.

2.Suosikkimiesnäyttelijäsi ? Oh vaikeita, mutta Juha Veijonen (vaikka tietty noi näyttelijänlahjat on vähän niin ja näin...) tai sitten ulkomaalaisista Ewan McGregor

3.Suosikkinaisnäyttelijäsi ? Naisnäyttelijä... enhän mä tiedä ketään, no ehkä Outi Mäenpää

4.Inhokkinäyttelijäsi ? En kyllä osaa sanoa, ehkä Mikko Leppilampi (ällö)

5.Paras näkemäsi kotimainen elokuva ? Varekset ja sitte toi Musta jää oli hyvä, niin ja Mies vailla menneisyyttä (musiikin takia)

6.Paras näkemäsi ulkomainen elokuva ? Uhrilampaat, Cry baby (musiikin ja meiningin takia), The Ring

7.Elokuva, jonka jatko-osissa on ollut järkeä ? The Ringin jatko-osassa ainakin oli, mut yleensä en hirveästi hihku niiden perään.

8.Paras tv-ohjelma tällä hetkellä ? Pako, 24, CSI...

9.Paras tv-ohjelma kautta aikain ? Ohhoh, en ossaa sanoa niit on niin paljon (terveisin television orja...)

10.Huonoin tv-ohjelma kautta aikain ? Voi voi mitä niitä nyt mahtais olla kait ne duudsonien touhut oli aika typeriä, enkä niit kyl katsonutkaan.

11.Minkä lapsuudestasi tutun ohjelman haluaisit nähdä uusintana ? Jaapa, kyllä se taitaa olla vanha joulukalenteri jossa seikkaili Postineiti P. Postinen

12.Kenen tv-tai teatterihahmon roolin haluaisit itse esittää ? En kyllä näin äkkiseltään keksi mitään hahmoa..

13.Hauskin tv-viihteen yksittäinen sketsi ? Läpivedossa ne Tullaan tullaan- sketsit, ja muutenkin läpivedossa on ihan hauskoja juttuja

14.Paras repliikki leffasta tms. jonka muistat ulkoa ? En mä muista mitään ulkoa

15.Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva,kuka esittäsi Sinua pääroolissa ? En tiiä kyllä yhtään... oisko Minna Koskela

Enpä taida haastaa nyt ketään, mutta ottakaa ihmeessä mukaanne kaikki halukkaat, tää oli oikeesti hauskaa miettiä näitä !!!!