Isäntä on jo jonkin aikaa toivonut että ompelisin hänelle paidan. No nyt vihdoin uskalsin lähteä siihen hommaan. Pitkästä aikaa tuli ommeltua muutakin kuin vaan suoraa saumaa. Ihan en kaikkea saanut heti ensimmäisellä yrittämällä kuntoon mutta erehdysten kautta voittoon. Tein mm. kaksi saman käden hihaa.

Tässä on vähän 50-luvun henkeä mm. valkoiset kaulukset

333536.jpg

ja valkoiset raidat selässä. Tässä siis kuva omistajansa päällä. Sitä käytiin jo testaamassa tansseissa Auran nuortentalolla eilen kun oli Jani & Jetsetters keikalla. Oli muuten tosi hyvät tanssit ja aivan loistava bändi ! Levy mulla jo olikin ja siinäkin pojat kuulosti hyviltä mut aivan toista se oli kuulla ne livenä. Jos vaan rautalanka- ja surfmusiikista pitää niin ei muuta ku tämän bändin keikalle kuuntelemaan.

Nyt pitäisi jossain vaiheessa itselle myös tekaista jotain vanhan tyyppistä vaatetta. Siihen auttaa kun ostin Seijalta kaavoja oikeisiin  50-luvun vaatteisiin. Niihin pitää nyt syventyä tarkemmin. Ainakin kellohameen teen mitä pikimiten koska nyt on suuri ompeluinnostus. Toivottavasti ei lopahda ihan heti. Isännälle on myös lyhythihaisen keilapaidan kaavat joten sellainen pitäisi kanssa kesäksi tehdä.