Nyt on eka viikko harjoittelusta takana. Mulla aina ensimmäinen viikko vie ihan mehut eli enpä paljon mitään jaksa kun kotiin pääsen. Kait se on sitä kun koko ajan taas pitää skarpata kun vähän jännittää jne. Harjoittelussa on ollut ihan kivaa. Kova hoitajapula vaan vaivaa ja tässä parina päivänä on mun ohjaaja ollut ainoana sairaanhoitajana paikalla joten hän on joutunut tekemään kahden sairaanhoitajan työt. Ja sitten vielä minä roikun mukana perässä tietämättä mistään mitään. Että eipä ole ohjaajallanikaan kovin helppoa. Onneksi sentään multa toki perushoito onnistuu joten kait musta sentään jotain apua on ollu, toivottavasti. Täytyy toivoa et ens viikko on hiukka rauhallisempi.

Booga bag valmistui. Siittä tuli ihana, mutta sangoista tuli liian lyhyet. Pitää vielä tehdä niistä pitemmät, sitten tulee kuvaa. Ja jotta ei ihan kuvattomaksi jää niin tässä yksi "pörriäinen". Eli kaverini koira Gizmo ja mun tekemä haalari hällä päällä. Tykkäsi kuulemma kovasti. Ihan kiva kuulla.

399279.jpg

Lankoina: Musta 7-veljestä ja keltainen Fritidsgarn
Malli: oma

Että tällaista täällä, tänään suunnataan isännän kanssa leffaan katsomaan V2. Kuulemma on ihan hyvä, joten sinne siis. Huominen meneekin varmaan meillä kotopuolessa. Ja sitten maanantaina taas harjoittelemaan ja toinen viikko kehiin.

Hyvät viikonloput kaikille !