Edit-täti lopussa...

Niin siis tässä se mun varsinainen murheenkryyni on. Ei sovi mulle sitte lainkaan. Ei vaan jotenkin istu. Kummallinen. Purkaa en millään viitsis. Annan sen ainakin olla hetken.

587241.jpg

Mallihan oli Novitassa ja lankana Prismasta ostettua Kolibria jota meni muistaakseni 8 kerää.

Sitten tein pyykkipojilleni ulos pussukan virkkaamalla. Virkkasin pohjaa muodossa pitämään sähköjohtoa (paksuhkoa sellaista) sinne ja hyvin tuntuu pysyvän pyöreänä. Nyt sen pitäisi kulkeutua ulos hommiinsa mutta ei se sinne ole vielä mennyt.

587242.jpg

Malli omasta päästä ja lankana Kalastajalankaa muistaaksen 12-säikeistä. (En ole ihan varma säikeiden määrästä mut mut..)

Niin ja koska nyt on kutomukset hetkeksi pannassa ku en mitään saa onnistumaan itselle niin ajattelin tehdä tämän Hardangerliinan valmiiksi. Olen aloittanut sen jo kauan sitten, mutta huomasin että teen sitä täysin väärin. Päätin kuitenkin nyt jatkaa sen samalla väärällä logiikalla loppuun ja ostin uuden jonka teen oikein. Siittä ja uusista langanpäättelijöistä lisää seuraavalla kerralla.

587247.jpg

Ja huom Salonseutulaiset ! Huomenna taas KIPpaillaan klo 17.00 Cafe Figarossa. Kaikki joukolla mukaan !

Ps. Kata, sinulle lähti tänään postia =) Tatsi: Elvis elää ikuisesti =)

Mukavaa viikkoa kaikille

Ps2. Ai niin, kyllä mä tänään vähän neulon sillä ajattelin aloitella Jaywalkereita, saas nähdä mitä tulee !
Nyt on Jaywalkerit saatu hyvälle alulle mutta villi kysymys kaikille. Kuinka monta raitaa on Moniraidassa ??? Vielä en ole erottanut kuin kahta väriä... Mahtaako lainkaan enempää tulla, tuskin. Luulin mä nyt sentään että vähän enemmän olis sävyt vaihdellut. No nämä on näitä harjoituskappaleita...