Hiljaista on siis ollu viime aikoina, vaikkakaan ihan töittä en ole ollut. Vielä viikko (jee jee) harjoittelua ja sitte ansaittu loma. Ja tällä hetkellä tuntuu että mikään ei saa mua palaamaan tälle osastolle, mutta koskaan ei saa sanoa ei koskaan. Hih. Iloinen asia tällä viikolla on ollut se, että olen saanut kesätöitä. Ja tuntuu että ihan mukavaa sellaista. Menen Paimioon kehitysvammayksikköön psykiatriselle osastolle. Olen kuullut juttua että osasto on todella mukava, vaikkakaan työ ei tule olemaan helppoa. Osastolla on kuulemma hyvä, johtuneeko siitä että siellä on myös miehiä töissä... En tiedä mutta innolla odotan. Siellä on kanssa työntekijöistä pulaa ja nyt jo olen viikon aikana ehtinyt kaksi vuoroa sinnekin tekemään. Suoraan työhaastattelusta jäin vuoroon. Varo vaan Kaisa, mä saatan kesän aikana ihan nuin vaan pörähtää pikavisiiteille nyt ku samas pitäjäs ollaan. Pistetään Paimio sekasin =)

No mutta tästä postauksesta tulee taas kilometrin pitkä, joten nyt kuvien pariin. Ensimmäiseksi mustasta Nallesta tehty slipoveri. Ohje oli Novitassa mut just nyt en muista missä numerossa.

443209.jpg

Kuvan laatu ei ole paras mahdollinen mutta näkyypähän kuviot. Tämä on vähän luokkaa ihan kiva...

Ja sitten ne Ailit. Toiset ovat liian pienet mutta toiset sopivat. Puikkoja suurensin. Lankana musta ja valkoinen 7-veikka. Kivat mallit, näitä voisi tehdä vaikka kuinka paljon lisää...

443212.jpg

Siniseen kevät takkiini setti Calorimetry ja huivi. Lankana Samos Lollipop. Sain sitä synttärilahjaksi anopilta. Kiitos siittä. Ihana setti. Tykkään kovasti. Nyt vaan lämpimiä ilmoja lisää jotta nämä pääsevät käyttöön- Tosin Calorimetryssä ei ole vielä nappia.

443224.jpg

Ja viimeksi ihanainen Booga Bag. Tästä tykkään kovasti. Nyt sain sankoja pidennettyä jotta voin sitä kantaa olkapäällä enkä näytä niin kassi-almalta. Ihana ja kaikkea muuta. Pohjalla on pahvi tukemassa vaikka se ei nyt näy kun se on lappeellaan sängyllä. Käytössä ollut jo muutaman kerran ja yllättävän vetoisakin kassi. Kaikin puolin siis hyvä. Käytän varmasti.

443191.jpg

Ja koska mullekin oli tullut epämääräisiä kommentteja, niin sanatarkistus tuli nyt tämänkin blogin kommentointiin. Yrittäkää kestää.

Iloista viikon loppua ja uuden viikon alkua.