Nyt on hiihtoloma vilahtanut ohitse niin vikkelään ettei mitään rajaa. No paljon on tullu tehtyä muttei mitään oikeasti. Tuntuu että ollaan vaan käyty ostoksilla ja huilittu. No toisaalta sitähän lomalla pitääkin tehdä. Viime viikonloppuna kävin tosiaan minäkin isännän kanssa pikaisesti käsityömessuilla Turussa. Sieltä mukaan tarttui tietysti lankaa ja hys hys juttuja. Maanantaina oltiin äidin kanssa muuten vaan Turussa humputtelemassa. Torstaina käytiin taas isännän kanssa Helsingissä lomareissulla ja toki Menitassa ja Askarellissa oli käytävä. Ja kaikkea sieltä tarttui mukaan.

469187.jpg

Tällaisia ostoksia siis mulla tarttui mukaan. Messuilta siis tuo Määkylän puodin vihreä villalanka ja samasta paikasta jotain vielä salaista. Messuilta tuli myös tuo uusi Lace sabluuna. Vasemmalla oleva sininen liukuvärjätty kartiolanka tarttui mukaan muistaakseni Kauhavan kangasaitasta. Suunnitelmaa ei vielä ole mutta niin kovasti houkutteli että oli pakko ostaa. Menitasta mukaan tarttui puseron verran IHANAA Dropsin Alpakkaa. Liilaa. Ja Addin puikot. Lisäksi vielä Sivillaa tuon vyyhdin verran. Ihanaa sekin. Joka tyypin kaavakirja saa nyt opettaa minut ompelemaan. Ihana kirja koska siinä on kaikki perusvaatteet ja opetetaan muuttamaan niitä omaan kokoon sopiviksi niin ymmärrettävästi että uskon selviäväni niillä ohjeilla pitkälle. Kivaa kivaa.

Ja nyppylangan lisäksi puikoilla on omat Step-sukat ja nyt kokeilen tehdä ne yhdellä pyöröpuikolla. Saas nähdä miten käy. Ainakin alku näyttää lupaavalta. Kai.

Ja kun keväinen olo on jo niin pitäähän sitä olla tulppaaneja kotona. Messuilla tutustuin vesipolymeereihin ja niitä piti kokeilla. Tämän tulppaanin myötä mukavaa viikonloppua kaikille !

469188.jpg