vaan kaikille. Nyt vihdoin alkoi mullakin loma tai no loma ja loma mutta ainakin saa kotona olla. Jee. Huomenna lähdetään pienelle Suomen turneelle, joten saapi mähdä mistä sitä itsensä lainkaan löytääkään. Ties vaikka matkan varrella saisi ainakin suklaata, lakua ja ehkä jopa lankaakin. Niistä kunhan takaisin tullaan.

Sukuun syntyi pienen pieni poika joten mitäpä sitä muutakaan kuin tekemään vauvalle vaatetta. Ihanaa hommaa kun saa tehdä pieniä ja pehmeitä. Tässä tulos:

1794987.jpg

Eli myssy, tossut ja vanttuut Käden taidot kirjasarjan ohjeiden mukaan. Ihan perinteisiä malleja. Ja takin ohje lankakaupasta ostettuna, en kylläkään muista mistäs lehdestä se mahtoi olla... Lankana mulle uusi tuttavuus mutta muuten vanha merkki Lanet. Ihana lanka. Ja ihanat napit, katsokaa vaikka.

1794986.jpg

Ulkona piti tämä setti viime viikolla kuvailla ja tottakai assistentti oli asettelemassa vaatteita uuteen kuvakulmaan.

1794984.jpg

Assistentti on muutenkin erityisen innokkaasti harrastanut ulkoliikuntaa.

1794982.jpg

Tänään (tai siis näköjään eilisen puolella, kello onkin jo paljon) käytiin myös katsastamassa tämän näköinen rakennus.

1794988.jpg

Mielenkiintoinen paikka jonne myydyt liput olivatkin ULOSPÄÄSYLIPPUJA. Kukahan tunnistaa tönön ? Jep jep Kakolahan se. Kiertokäynti kesti runsas 2 tuntia ja siinä aikana ehti nähdä monen moista, käytäviä, sellejä ja tekstejä sellien seinissä. Mielenkiintoisia tarinoita ja kohtaloita oli tämä talo tulvillaan. Saas vaan sitten nähdä mitä alueelle vielä tuleekaan. Olot vankilassa olivat toki ankeat kuten tulee ollakin, hyvä oli nähdä missä vangit ovat olleet. Uusi Saramäessä sijaitseva onkin varmasti aivan eri maata uusine tiloineen.

Mukavaa viikkoa kaikille ja muistakaa torstaina Salon KIP Cafe Figarossa. Sinne vaan kaikki uudet ja vanhat, itse en paikalle pääse kun olen reissussa mutta hengessä olen mukana.