Tosiaan vuosi on hurjaa vauhtia kulumassa kohti loppuaan. Muutama tunti enää jäljellä. Joulun jälkeen mulla alkoi taas työt joten se vähän hidastaa tätä bloggaamisen määrää. Neulontaa ja muuta on kyllä täällä ahkerasti tekeillä.

Valmistuneitakin on jokunen. Kaksi Revontulihuivia.
1172504.jpg

Toinen on tällainen sininen, kuvattu aikaisemmin jo, värit ovat hiukan tummemmat. TOinen on punasävyinen. Ommellut olen isännälle uudet reisitaskuhousut. Oat ensimäiset housut sitten kouluaikojen ja vissiin ihan kivasti onnistuivat ainakin isäntä on niitä kovasti käyttänyt ja uudet laittanut tilaukseen.

1172505.jpg

Joululahjoiksi tuli tehtyä parit tossut ja yksi saunalakki, ohje omasta päästä. Saunalakki on muuten näppärä ! Itse en saunassa voinut kovin kauaa olla kun tuli huono olo ja huimasi ja teki vaikka mitä. Nyt voin olla kauankin ja olo on mitä mainioin. Aluksi tuntui tyhmältä istua saunassa pipo päässä mutta nyt en enää muuta osaisikaan !

Nyt on työn alla Lumikide, En Pointet odottavat huivutusta ja Ruskakäsineet ovat teon alla. Kyllä siinä taas vähäksi aika on tekemistä, mistä vaan tykkää.

Kaikille lukijoille oikein HYVÄÄ UUTTA VUOTTA ja olkaa varovaisia niiden rakettien kanssa !

PS ai niin meinasin vallan unohtaa mainita että jouluna sain myös käsitöihin liittyvän lahjan. VALOVIRKKUUKOUKUN. Testattu ja hyväksi havaittu. Tosi kirkas valo ainakin on.