No nyt vihdoinkin on taas jotain valmista. Niin se tilauspaita tuli vihdoin ja viimein valmiiksi. Nyt vaan pelkään että siittä tuli saajalleen liian leveä. Näin siinä sitten käy kun ei voi milloinkaan kokeilla. No mutta tässähän se siis on.

509024.jpg

Vähän hassu kuva kun se retkottaa sängyn päällä mutta kait siittä selvän saa.
Lanka jokin vanha Nyppylanka-niminen lanka. Mustaa ja luonnon valkoista. Ohje vähän mukailtu monestakin paikasta. Puolipitkät hihat ja sivuissa halkiot. Pääaukko sellainen vähän v-mallinen. Ja kudottu 4 puikoilla.

No joo ja salaisia puuhiakin tuli valmiiksi. Siis koska Kaisalla oli synttärit niin tein hälle huovutetun laukun. Samaisesta langasta kuin oma Booga bagini. Mutta tietty unohdin sen kuvata. Niin käy aina. Siittä laukusta tuli kyllä sellainen käsveska-mallinen.

Nyt innostuin virkkaamaan pöytäliinaa ja sekin on kohta jo valmis. Ei varmaan montaa kerrosta sitä tarvitse enää tehdä. Herkoistuin siihen Prismassa tarjouksessa olleeseen lankaan (nyt unohdin nimen..) kun yritin aloittaa siittä itselleni puseroa. Luulin sen olevan paljon sinisempää mutta siinä olikin runsaasti sitä ruskeaa. No mutta nyt se on hetken aikaa maustumassa kaapissa ja luultavasti otan sen taas tästä kohta käsittelyyn ja yritän päästä sen kanssa vähän pidemmälle. Että sillai.

Pääsiäinenkin sitten oli ja meni. Me oltiin kyllä varsinaisia kyläluutia. Ja jos me ei oltu kylässä niin meillä oli vieraita. Elikäs en ole juurikaan koneella istunut. Näin jälkikäteen toivottavasti kaikilla meni pääsiäinen mukavasti.

Niin ja Tatsille. Kiitoksia haasteesta. Kyllähän niitä noloja tilanteita on aivan kamalasti, mutta nyt täytyy pikkasen miettiä mikä olis sillai mehevä. Sen laittelen myöhemmin.