ja vettä vaan sataa, että osaakin olla harmaa ja synkkä ilma. Onneksi sentään jouluvalot vähän valaisee tienoota ja pimeällähän ne näyttää tosi kauniilta. Nyt on ollut jotenkin niin kiirettä ettei ole ehtinyt edes tänne kirjoittelemaan. Viikonloppu meni kotipuolessa, lauantaina oli orkesterimme 25-vuotisjuhla joka oli joulukonsertti. Se meni aika lailla hyvin mitä nyt muutamia virheitä aina tulee amatööriorkesterin ollessa kyseessä. Eräskin pikkulapsi piteli korviaan ja oli äidillensä sanonut että "onpas kamala meteli". Taisi ollakin aika kova meteli koska meillä oli iso tila mutta vähän kuuntelijoita. Se oli aika harmi ettei kuuntelijoita ollu kauheasti mutta kaikilla on varmaan nyt niin paljon juhlia yms ettei joka paikkaan millään ehdi.

Harjoittelu alkaa olla voiton puolella tänään oli loppuarviointi ja vielä olisi jäljellä to ja pe aamuvuorot. Kylläpä aika meni nopeasti. Ei voi muuta sanoa. Ihan mukavan arvioinninkin sain vaikka aina sitä jännittää. Huh huh. Nyt vaan pitäisi vielä jaksaa yhteen tenttiin lukea ja muutaman kirjallisen työn vielä tehdä niin eiköhän sitten saisi hyvällä mielellä jäädä joululomalle.

Käsitöistä sen verran että lahjat alkaa kohta olla kaikki kasassa eli ihan hyvässä tahdissa vielä ollaan. Kortit on kohta askarreltu ja niistä tulee kuvia myöhemmin. Lisäksi eilen tein tähtiä ja pisaraenkeleitä joista tulee kuvia kunhan ovat kuivuneet. Että sellaisia täällä ja nyt varmaan taas tulee päivityksiä useammin kun taas ehdin olla koneen äärellä enemmän.