Niin, tänään on ihanan rauhallinen sunnuntaipäivä. Saan kutoa koko päivän kaikessa rauhassa eikä mihinkään ole kiire. Kutomuksia taitaa tulla tehtyä aika vauhdilla tänään ku kädet pitää pitää työssä jotta ei pääse hermostus iskemään. Huomenna meinaan alkaa taas työharjoittelu Salon aluesairaalassa. Huh ku jännittää. Koskaan en meinaan ole ollut sairaalassa töissä/harjoittelussa. Tänään jännitetään ja huomenna huomataan, ettei olis lainkaan tarvinnutkaan, niin se menee.

Eilen oltiin Kaisan luona kylässä. Kiitos mukavasta illasta ! Ja mentiin sen jälkeen vielä Auran Nuortentalolle tanssimaan. Kyllä oli taas mukavaa olla Varjokuvan keikalla eikä Annika Eklundkaan hullumpi ollut. Mukava ehtoo oli siis kaikin puolin, mutta yöllä takaisin körötellessä keli oli aika ikävä, lunta tulla pyrytti oikein kovasti.

Tänään puikoilla on joululahjojen lisäksi viini-jussi isälle isänpäiväksi. Se olikin nopeaa tehtävää, sillä eilen sitä aloittelin ja tänään tulee ehdottomasti valmiiksi. Tämän voinen täällä kertoa, koska tiedän että isäni ei tätä koskaan lue =)

Ei muuta kuin mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille. Minä menen nyt leipomaan jotain hyvää ja jatkan hermostuksissani kutomista !