Olisi tänäänkin tarjolla Salon torilla/tykkipuistossa klo 17.00. Itse en paikalle taaskaan ehdi mutta menkäähän kaikki joukolla sinne. Ja ilmoitelkaahan taas minullekin koska seuraavan kerran nähdään.

Tällä hetkellä on taas monta työtä kesken ja ulkohommiakin pitää tehdä joten aika käsitöille on rajallinen, eikä valmista oikein tahdo syntyä. No tekeminenhän se on pääasia. Kuvia tulee kunhan muistan niitä ottaa. Uusia lankoja sain maanantaina ja vähän uusia askartelujuttuja, joten niistä on luvassa kuvaa ja yhdestä tekemästäni hääkortista.

Maanantaina käytiin autoja katselemassa Helsingissa ja samalla käytiin Ikeassa. Itse en ko kauppaan kauheasti mieltynyt, syynä lienee vanhanaikainen makuni. Tokihan siellä oli paljon kauniitakin juttuja, mutta ei meille oikein mitään sopivaa. Ostin muutaman vaasin ja se oli siinä. Tuli sellainen olo, että Ikeasta ei sen kummemmin mitään löydy kuin mitä täälläkin jo on. Tosin tällä hetkellä ei kyllä ole mitään suurta sisustusprojektia edes käynnissä joten ehkä siksikin tuo tuntui vähän huonolta. En tiedä.

Kohta lähden töihin, huomenna onkin vapaata ja sitten alkaakin taas yöt. Minne nämä viikot oikein katoaa kun ei ole enää montaa viikkoa töitä. Ihme juttu. Mukavaa loppuviikkoa kuitenkin kaikille !